Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevadavranışiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar külliyen size özeldir. Fakat gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makalemda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Yoklama Ika Kez prodüksiyonı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini denetçi geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı nem oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak azıcık da sınama tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken önemli bir nizam var. Puro sadece amma sadece kokusuz acıle yakılır! Puro her devran ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya düver münasebet etmemelidir. Coşkun maviliği purodan azıcık ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma davranışlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 nokta eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken tüm ayağın denktaş yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda manzum bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna tabii alevli çakmalara nazaran azıcık elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu stil çakmaklar çok nüfuzkârdür ve fazla yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma davranışlemi tabii alevli çakmaklarla, azıcık devran alabilir. Bu müddet size vakit kaybı üzere nazarükebilir amma puro dayanç ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Yoklama Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında aykırı çevirip suretünüze azıcık yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm kıç kıpkırmızı ise yakma davranışlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm kıç kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz muhtevaime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıesmer çıesmer muhtevailmeli. Alacağınız her dem arasında en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere muhtevameye çkırmızıışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o derece ateşlaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Tütün sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve lezzet almaçların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nispet gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun muhtevain kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain yine yakma iş örgütleme etmez. Fakat namahrem prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda kederlilik hissedeceğinizi kesmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir müddet üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şgeri olan 2 nizamı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Nesil içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile kontralaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında hakikat iş zeminın dargın bileğil fazla hamam olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi nem hıfız zeminı sıcaklığına nazaran trok gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir alım geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının alım geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak mutlaka alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka alım geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine oylumlu başkalık atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://googleustsiralaracikma.name.tr/ https://amatorfutbolcular.name.tr/ https://kartaladak.name.tr/ https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ IQOS instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al ağrı escort ardahan escort artvin escort bartın escort bayburt escort hatay escort ağrı escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis