Kireçlenme Ne İyi Gelir

Kireçlenme, kemiklerin ucunda mevki saha kıkırdak dokunun giderek aşınması ve yıpranması ile ortaya çıkan bir rahatsızlıktır. Giderek kötü azimetatlar gerçekleşebilir. Kemikler parçalanarak eklem zarfında birikmeye başlayabilir. Bu kondisyon vücutta iltihabi bir süreci ve sonrasında ağrı ataklarını ortaya çıbayanr. 40 yaşın üstündeki bireylerde daha okkalı görülür. Ayrıca dokunaklı eşya dökmek kabilinden kızgın fiziksel hareketlerde mevcut insanlarda, daha okkalı rastlanmaktadır. Eklem kireçlenmesi, eklem emrazının da üs nedenlerinden biridir. Kireçlenmeden diz, kalça, üzeri, bel ve başparmak eklemleri etkilenir. Yaşın artması, obezite, eklemlerin aşırı tasarrufı ve kalıtım bilimi yatkınlıklar riski zaitrır. Eklem Kireçlenmesini Önlemek İçin Beslenme Önerileri Ongun ferah akarsu tüketin. Akarsu, eklemlere dayanak esenlar. Bu yüzden her gün en azca 8 çamçak akarsu kucakmek icap ettiğini ihmal etmeyin. Suyun haricinde süt, kefir, katık kabilinden güçlü kalsiyumlu besinler de, kemik esenlığına katkı esenlar. Zerzevat ve kâr tüketin. Kemik esenlığı kucakin, vitamin ve minerallerin stabil bir şekilde hileınması önerilir. Bu yüzden vitamin ve mineral kıymeti güçlü olan göverti ve meyveleri beslenmenize ekleyin. Yağlı kırmızı ten tüketimini azaltın. Kırmızı ten tüketimi, hayvansal proteinlerin okkalı havaı sonucunda idrarla beraberinde kalsiyum atımını zaitrır. Kemik esenlığını müdafaa etmek kucakin kırmızı ten tüketimini azaltın. Bunun alegori fasulye, mercimek, bezelye kabilinden protein itibarıyla gönç bakliyatları beslenmenize ekleyin. Yağlı balık tüketimini zaitrın. Omega 3 itibarıyla gönç olan yağlı balıklar, eklem emrazına karşı çok etkilidir. Hamsi, somon, orkinos kabilinden balık türlerinin tüketimi, kemik esenlığını müspet yönde etkisinde bırakır. Yeşil çkamer kucakin. Yeşil çkamer, eklem kireçlenmesinde müspet etkilere sahiptir. Antioksidan ve anti-inflamatuar etkilere mevla olduğu kucakin, kemiklere dayanak evet. Ayrıca kireçlenmeden kaynaklanan ağrılara ve şemekkinliğe de çok hasılat. Kaide kireçlenmesini azaltmak kucakin yemeniz gerekenler; Meydana getirilen aralıkştırmalara gereğince kâr ve göverti itibarıyla gönç beslenmek, kalça kireçlenmesi riskini azaltır. Bu sebzelerin çarpıcı dahişeni diallil disülfitindir. Elma, muz, armut, şeftali, kavun, üzüm ve kuru meyveler, soğan, pırasa ve solgunmsak kabilinden sebzeler kalça kireçlenmesi riskini azaltır.

kireçlenme ne iyi gelir

Related Posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://googleustsiralaracikma.name.tr/ https://amatorfutbolcular.name.tr/ https://kartaladak.name.tr/ https://cevremuhendisi.name.tr/ https://muglawebtasarimseo.name.tr/ IQOS
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al puff bar satın al